حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

وزیر صهیونیست: سرنوشت‌مان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره درخواست واشنگتن از تل‌آویو برای ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان گفت ضمن احترام به آمریکا، اسرائیل سرنوشت خود را به دست خارجی‌ها نمی‌سپارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، امروز (جمعه)، درخواست آمریکا برای کمک مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین را رد کرد.

 

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که هدایت حزب راستگرای صهیونیستیم دینی را برعهده دارد، گفت: «ما احترام زیادی برای آمریکا بهترین متحدمان در جهان و برای رئیس جمهور جو بایدن که دوست واقعی اسرائیل است، قائلیم، اما سرنوشتمان را به دست خارجی‌ها نمی‌سپاریم».

 

اسموتریچ این سخنان را پس از آن بیان کرده که وبگاه اسرائیلی «والا» اخیرا در گزارشی خبر داد رئیس جمهور آمریکا در یک گفت‌و‌گوی تلفنی سخت که اواخر هفته گذشته با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی انجام شده، با او درباره تصمیم جدید تل‌آویو مبنی بر جلوگیری از ارسال بخشی از درآمدهای حاصل از مالیات برای تشکیلات خودگردان گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش والا، بایدن در این تماس تلفنی ابراز نگرانی کرده که سقوط اقتصادی تشکیلات خودگردان می‌تواند به افزایش خشونت در کرانه باختری منجر شود، چراکه در صورت ارسال نشدن کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان، این ساختار دیگر قادر به پرداخت حقوق نیروهای امنیتی نخواهد بود.

 

اما بزالل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل تاکید کرده است تا زمانی که او وزیر دارایی است، «حتی یک شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) به غزه نخواهد رفت».

 

اسموتریچ بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» همواره مخالفت خود را با ارسال کمک‌های مالی برای تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار